It's already in you my dear

Laat de wereld zien hoe krachtig, mooi, puur en liefdevol je bent.

Boek een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Uit ervaring weet ik dat geen één fotoshoot hetzelfde is, iedereen heeft verschillende wensen & behoeftes. Ik ga graag met je in gesprek om te weten wat ik voor jou of jouw merk kan betekenen en van daaruit stel ik een offerte voor je op.

The perfectly imperfect things that compose you

Het is tijd. Je mag volledig in je kracht gaan staan. Laat zien aan de wereld wie je bent én hoe mooi je bent. Tijdens mijn shoot mag je jezelf volledig laten gaan, zet jezelf in het middelpunt, ga mee in de flow die je voelt stromen en de beelden zullen magisch worden.

Heeft jouw bedrijf een campagneshoot op de planning staan? Ben je zwanger en wil je deze prachtige fase vastleggen, gun je jezelf (of een ander) een feminine shoot om te herinneren hoe mooi en krachtig je bent of ben je ondernemer en klaar voor een level up? Het kan allemaal.

Heb je een ander type shoot in gedachten, laat het mij weten! Ik werk met liefde mee aan mooie ideeën & dromen.

FAQ

Het hoeft niet zonnig te zijn voor mooie foto’s, zolang het maar droog is. Maar wanneer het weer echt niet meewerkt, bijvoorbeeld omdat het regent, dan verplaatsen we de shoot.

Binnen drie weken ontvang je de foto’s, mits de betaling is voldaan.

Zeker weten! Je kunt bij mij een cadeaubon bestellen tegen ieder gewenst bedrag.
Geïnteresseerd? Stuur een mail naar: info@marscharonday.com 

Kind words

‘’Op Ibiza ben ik door Marscha op de foto gezet. Het was een hele fijne ervaring; zij kwam met een mooi verborgen plekje op het eiland en zij wist echt waar zij mee bezig was, dat gaf mij een goed gevoel. Daarbij voelde ik mij enorm op mijn gemak bij haar tijdens de shoot. Ik ben onwijs blij met het resultaat!’’
Julia Xara
"De fotoshoot met Marscha was erg leuk en professioneel. Ze weet wat ze doet, is relaxt en stelt je op je gemak. Ook kwamen de beelden erg snel, wat natuurlijk altijd fijn is."
Shanna Seekles

Portfolio